5 impletituri pentru par lung. Asa reusesti sa ai mereu alt look si sa dai dovada de multa indemanare!

07 09. 2018, 12:57

De multe ori alegerea unei coafuri le poate da mari batai de cap doamnelor si domnisoarelor. Niciodata nu vei da gres, insa, daca alegi sa iti aranjezi parul intr-un mod inedit. Tocmai de aceea poti alege impletituri pentru par lung, daca ai o podoaba capilara cu mult volum.

Asadar, iata 5 impletituri pentru par lung pe care le poti pune in practica, acasa:

1. Impletitura semi-curbata

O asemenea coafura e pentru femeile care au parul foarte lung si drept. Se incepe prin a pieptana parul. Dupa aceea, ia o singura suvita de dimensiuni medii, nu foarte groasa, din partea stanga, si impleteste-o. Trebuie sa ai grija ca impletitura sa fie semi-curbata, la fel ca in imagine. Se poate prinde cu un singur elastic sau cateva agrafe.

2. Impletitura eleganta

Aceasta tehnica iti asigura o coafura eleganta, in cativa pasi simpli. Mai intai trebuie sa fixezi doua suvite mai groase cu agrafe, odata ce le dai parte peste parte. Dupa aceea, impeteste o singura coada simpla. Odata ce e gata, fixeaz-o cu agrafe sub forma de coc.

3. Impletitura pe o parte

O alta idee ce nu putea lipsi din acest top 5 impletituri pentur par lung este cea pe o parte. E o metoda foarte simpla prin care iti poti pune podoaba capilara in valoare. O poti incepe din partea de sus, pe orice parte vrei, si o poti inchide cu un elastic acolo unde vrei sa se termine impletitura.

4. Impletitura curbata

Aceasta se poate realiza foarte usor, acasa. Daca ai nevoie de ceva ajutor, iti poti ruga mereu o prietena sa te ajute, fiind si o coafura foarte la moda. Se incepe prin a desparti parul in doua, pe jumatate. Suvitele uriase care rezulte se impletesc de sus. Coada din partea dreapta se da in stanga, si invers. Cele doua trebuie fixate in agrafe de o culoare apropiata a parului.

5. Impletitura franceza

Desi poate arata precum o coafura mult prea simpla, aceasta iti asigura un efect pe masura. A devenit foarte la moda in special printre femeile cu parul foarte lung, si se poate realiza in cativa pasi. Trebuie sa iti imparti parul in doua, dupa care sa pornesti impletiturile celor doua cozi chiar de la nivelul capului.